Relu Fenechiu considera ca nu este incompatibil cu functia de ministru si declara ca in nicio lege din Romania nu scrie asa ceva, el precizand din nou ca este trimis in judecata pentru o fapta de complicitate la abuz in serviciu "si atat".

"Punctul meu de vedere oficial este ca eu consider ca nu sunt incompatibil cu aceasta functie. Faptul ca sunt trimis in judecata pentru o fapta de complicitate la abuz in serviciu si atat, de pe vremea cand nu eram nici ministru, nici macar parlamentar...nu scrie in nicio lege din Romania ca eu sunt incompatibil cu aceasta functie", a spus Fenechiu, in urma raportului prezentat de Comisia Europeana, transmite MEDIAFAX.

Intrebat de jurnalisti daca pentru imaginea tarii "da bine", Fenechiu a raspuns: "Cate nu dau bine pentru imaginea tarii, cate dau mult mai rau...".

Comisia Europeana asteapta sa constate in continuare progrese in ceea ce priveste independenta justitiei, dar si ca politicienii sa ofere un exemplu "dandu-se la o parte" atunci cand exista acuzatii de coruptie sau decizii privind integritatea, a declarat, luni, presedintele CE, Jose Manuel Barroso, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu premierul Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.