Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca parlamentarii democrat-liberali au parasit dezbaterile din sala de plen in semn de protest fata de faptul ca o parte din amendamentele depuse la proiectul bugetului de stat pe 2013 nu se ma regasesc in anexe si nu pot fi sustine in plenul reunit.

Potrivit evz.ro, liderul PDL a afirmat ca protestul a fost determinat de faptul ca deputatul PNL Dan Radu Rusanu, presedintele Comisiei de buget-finante a Camerei, a scos de pe lista de dezbatere amendamentele care tineau de alocarea de fonduri pentru bugetul SGG.

De asemenea, Blaga a precizat ca o parte din amendamente au fost omise din anexe pentru a scurta timpul de dezbatere a bugetului pe 2013 si a se incadra in termenul promis premierului Ponta.

Mai mult de atat, presedintele PDL a declarat ca parlamentarii democrat-liberali nu vor participa nici la votul final daca amendamentele nu vor fi reintroduse in anexe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.