Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca Traian BAsescu nu a raspuns la intrebarile legate de "flota, spalarea de bani si casa din Mihaileanu".

Antonescu a facut aceaste comentarii referindu-se la raportul MCV si credibilitatea presedintelui la nivelul Comisiei Europene.

"De unde pana unde nu avem noi credibilitate, care nu avem astfel de probleme, si are domnul Basescu? De unde pana unde un penal – cum le place lor sa spuna – un penalul penalilor, cu flota, cu spalare de bani, cu casa din Mihaileanu, cu dosare deschise.. Penalul penalilor, taticul penalilor... Nu s-a gandit niciodata nu sa-si dea demisia, sa dea un raspuns cu minim bun simt la lucrurile astea. Ne-a sfidat pe toti", a declarat Antonescu, la Antena 3.

De asemenea, liderul PNL a afirmat ca seful statului a solicitat o discutie cu Victor Ponta si presedintele Senatului pe tema MCV si se "prefacea foarte interesat" ca raportul sa iasa bine.

"Asta-i morala si pozitia fata de justitie a presedintelui si vin domnii, doamnele de la Comisie si, ignorand total vointa... Totusi, nimeni nu se intreaba acolo «Ba, dar romanii aia care l-au votat pe acest om in 2005, care cum, necum l-au mai votat in 2009, mai, oamenii aia au innebunit de ies 7,5 milioane sa-l dea jos?». Dar ei au innebunit de voteaza 70% chiar in halul asta o alianta politica fie ea si cu partide mari? Nimeni nu-si pune problema asta si faptul ca nu-si pune problema asta (...) nu este un semn de respect. Ori noi avem dreptul la respect", a mai adaugat Crin Antonescu, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.