Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca PDL a pierdut calitatea de principal partid al opozitiei, in favoarea PP-DD, dupa ziua de duminica atunci cand au avut loc alegeri locale partiale in mai multe localitati din tara.

Ponta a fost intrebat la iesirea din sala de plen reunit a Parlamentului, unde se dezbate bugetul de stat, ce anume a discutat cu liderul grupului PP-DD, Voichitoiu Haralambie.

Premierul a precizat ca Voichitoiu a fost pentru multa vreme membru al PSD, iar subiectul de discutie a vizat Complexul Energetic Hunedoara.

"In acest moment, PP-DD e principalul partid de opozitie si in Hunedoara, si de duminica e si in toata tara, PP-DD e principalul partid de opozitie, nu mai este PDL. Atunci eu trebuie sa discut cu cei aflati in opozitie, cand vorbim de probleme economice si sociale foarte importante, iar complexul energetic Hunedoara e o problema foarte importanta si foarte dificila", a sustinut Ponta.

Citeste si: Alegeri: USL pastreaza sefia Consiliului Judetean Teleorman


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.