Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Elena Udrea ar putea sa revina in prim-planul partidului daca se autopropune si Conventia sau CNC al PDL va lua aceasta decizie, el adaugand ca nu are nimic impotriva niciunui coleg care a muncit.

El a facut aceste declaratii intrebat daca ideea cooptarii Elenei Udrea in schema restructurarii PDL este una de luat in calcul.

"In general, PDL are prevazut si in Statut, noi aveam o cutuma, aceea a autopropunerii. Aceasta cutuma s-a dovedit a fi cea mai eficienta in ceea ce priveste mersul inainte al partidului. In general, nu ma coopteaza nimeni, ma cooptez eu. Si cred ca va functiona. Iar Elena Udrea este colega noastra care daca doreste sa revina in prim planul partidului se ofera si Conventia va lua decizia sau CNC", a spus Cezar Preda, transmite MEDIAFAX.

Democrat-liberalul a subliniat ca el nu are nimic impotriva niciunui coleg care a muncit si ca personal fost mai radical si mai transant in declaratii impotriva celor care vorbesc de pe margine si care nu au intrat "in noroaiele unei campanii si in lupta".

"Pentru toti colegii mei care au intrat in batalie electorala, indiferent ca au pierdut sau au castigat, am tot respectul, asa ca si pentru dansa am acelasi respect", a tinut sa precizeze liderul democrat-liberal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.