Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu poate candida la viitoarele alegeri prezidentiale "din partea cui vrea", sprijinit de o formatiune sau alta, insa nu poate face acest lucru din partea PNL sau USL.
"Domnul Tariceanu daca se refera la alegerile prezidentiale din Romania ia decizia de a candida cand vrea, cum vrea, in ce moment vrea. Dar asta il priveste pe domnul Tariceanu, nu priveste USL sau PNL. Domnia sa poate candida independent, poate gasi stiu si eu...o formatiune sau alta care sa sprijine. Noi vorbim de candidatura USL, dreptul domnului Tariceanu este de a candida, dar asta nu are treaba cu USL", a spus Antonescu.

Liderul PNL a mai spus ca singurii sustinatori ai lui Tariceanu in ceea ce priveste candidatura la alegerile prezidentiale sunt Andrei Chiliman si Elena Udrea, scrie adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.