Liderul deputatilor PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat, luni, ca in ceea ce priveste amendamentele parlamentarilor USL, a existat opinia ca nu este corect ca acestia sa amendeze bugetul propus de propriul Guvern, insa fiecare ales a avut posibilitatea sa-si exercite acest drept.

"In legatura cu dreptul de a depune amendamente, toti parlamentarii au putut sa depuna amendamente, noi am spus ca nu ni se pare corect ca fiind un parlamentar care ti-ai votat Guvernul, ti-ai votat ministrul si ai votat politica guvernamentala si filosofia bugetara, dupa aia vizavi de aceasta sa vii cu amendamente pe propriul buget si la propriul Guvern", a explicat Rusanu, transmite MEDIAFAX.

El a mentionat ca sunt depuse amendamente inclusiv din partea parlamentarilor USL, insa nu a putut preciza numarul acestora.

"Sunt amendamente pe comisia de specialitate, peste 5 mii de amendamente depuse, sunt amendamente depuse pe textul legii bugetului care vin la Comisia de buget-finante si care se vor discuta odata cu prezentarea generala a bugetului de stat, care se va face miercuri dupa-amiaza", a mai sustinut Rusanu, care detine presedintia Comisiei de buget din Camera Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.