Premierul Ponta va propune ca in Constitutie sa fie foarte clar prevazut faptul ca Romania este reprezentata la Consiliul European de primul-ministru, precizand ca i-a transmis acest lucru presedintelui Traian Basescu, iar acesta i-a raspuns ca "poti sa faci ce vrei dupa ce nu mai sunt".
El a precizat ca discutia pe aceasta tema a avut loc la ultima intalnire cu seful statului, la care au participat si presedintii celor doua camere ale Parlamentului.

"Am mai discutat, de exemplu, un lucru, le-am spus: domnule presedinte in functie, domnule viitor presedinte al Romaniei, eu va anunt ca la Constitutie voi sustine foarte clar ca la Consiliul European, ca sa nu mai avem certurile de anul trecut, merge primul-ministru. Sunteti amandoi aici, e in regula? Da, amandoi mi-au zis ca e in regula. Domnul Basescu mi-a zis: poti sa faci ce vrei dupa ce nu mai sunt eu. Domnul Antonescu spusese deja ca este de acord", a declarat Ponta, la citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.