Vicepresedintele PNL Mihai Voicu i-a replicat, vineri, intr-o declaratie acordata MEDIAFAX, senatorului liberal Calin Popescu-Tariceanu, precizand ca decizia cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale din partea USL a fost luata deja in Congresele PNL, PSD si PC.

"Decizia cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale nu doar din partea PNL, ci si din partea USL, a fost luata deja, atat separat, in Congresul PNL, cat si in congresele celorlalte partide membre USL, adica PSD si PC", a spus Mihai Voicu.

El a aratat ca, in opinia sa, dezbaterea interna pe acest subiect este incheiata, el opinand ca PNL trebuie sa fie pus in miscare acum pentru pregatirea alegerilor prezidentiale si pentru alegerea lui Crin Antonescu in functia de presedinte al Romaniei.

"Mai mult decat atat, eu cred ca tot Partidul National Liberal trebuie sa fie in acest moment pus in miscare pentru pregatirea alegerilor prezidentiale si pentru alegerea domnului Crin Antonescu in functia de presedinte al Romaniei. Dezbaterea interna pe acest subiect, din punctul meu de vedere, este inchisa. Doar campania electorala si pregatirea alegerilor trebuie sa conteze in acest moment", a subliniat Voicu.

Citeste si: Tariceanu: Propun ca in PNL sa aiba loc un scrutin pentru desemnarea candidatului la Presedintie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.