Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la Iasi, ca in urma intalnirii cu presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, nu au rezultat stenograme, comentand ca "OTV-ul s-a inchis, dar spiritul lui e liber".
Antonescu a tinut sa precizeze ca de la intalnirea de la Senat cu seful statului nu exista stenograme ale discutiei, iar presupusele stenograme vehiculate in presa "sunt pur si simplu niste aberatii".

"OTV-ul s-a inchis, dar spiritul lui e liber si nu m-ar mira ca cel putin la anumite posturi de televiziune sa-i vad pe moderatori si analisti consacrati bagandu-se unul pe altul in vreun tomberon. Nu se poate sa minti chiar asa, (...) o minima legatura cu realitatea sau cu plauzibilul trebuie sa ramana", a mai apreciat liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.