Senatul se va intruni, marti, de la ora 14:00, pentru a adopta bugetul institutiei pentru anul 2013, un alt punct pe ordinea de zi fiind juramantul de credinta al senatorului Dan Voiculescu, potrivit deciziei luate, luni, de conducerea acestei Camere.

Potrivit MEDIAFAX, asa cum au decis membrii Biroului Permanent al Senatului, in cadrul aceleiasi sedinte Dan Voiculescu isi va depune juramantul de credinta in sedinta Plenului Senatului.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, luni, dupa sedinta USL, la care a participat, ca va depune juramantul in calitate de senator la sedinta de plen de saptamana viitoare, adaugand ca "nu sunt motive de nervozitate".

"Eu am lipsit cateva zile, de fapt nu sunt singurul care nu a depus juramantul (...) Ulterior, unii s-au facut mai repede bine, au venit mai repede, eu saptamana viitoare depun juramantul si totul intra in normal, nu sunt motive de nervozitate", a spus Voiculescu, intrebat despre momentul in care isi va rosti juramantul in calitate de senator nou ales.

Premierul Victor Ponta a declarat, in 8 ianuarie, ca decizia judecatorului de la tribunal legata de Dan Voiculescu in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare a fost una gresita, aratand ca acesta "nu e senator" in conditiile in care nu a depus inca juramantul.

Dan Voiculescu va fi judecat din nou de magistratii instantei supreme in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, dupa ce Tribunalul Bucuresti a luat act de faptul ca acesta a fost ales senator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.