Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa sedinta USL, ca le va scrie oficial liderilor PDL si UDMR, Vasile Blaga si Kelemen Hunor, pentru a avea o intalnire in cel mai scurt timp privind un acord intre principalele forte reprezentate in Parlament legat de numirea Avocatului Poporului.
"Am discutat cu toata conducerea USL si am agreat ca imediat, in cel mai scurt timp, le voi adresa o scrisoare oficiala domnilor Blaga si Kelemen pentru a avea azi, maine o noua discutie privind un acord intre principalele forte reprezentate in Parlament privind numirea unui Avocat al Poporului, a unei persoane acceptate de principalele grupuri politice", a spus Ponta, luni, dupa sedinta USL, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca, in acest fel, Romania va avea ca Avocat al Poporului o persoana independenta, care sa reprezinte toate elementele de transparenta, independenta, impartialitate necesare pentru ocuparea acestei functii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.