Presedintele PDL, Vasile Blaga, critica guvernul condus de Victor Ponta pentru nefinalizarea bugetului de stat pe 2013.

"In tara nu se intampla nimic, tara nu este guvernata. Suntem la mijlocul lui ianuarie si inca nu avem buget. Probabil ca nu il vom avea decat la sfarsitul acestei luni. Premierul, printr-o sueta televizata, a incercat sa indulceasca prezentarea viitoare a unui buget in parlament, vizavi de care nu stim care sunt masurile de crestere economica, cat prognozeaza domnul Ponta cresterea economica, care va fi deficitul bugetar in 2013, care va fi rata inflatiei", a declarat Blaga, potrivit realitatea.net.

De asemenea, liderul PDL a afirmat ca, pentru a scoate in evidenta minciunile Guvernului Ponta, partidul pe care il conduce va depune toate amendamentele pe care PSD le-a depus la bugetul pe 2012, aproximativ 9000 de amendamente, dintre care 1200 doar pentru locuri sfinte.

Vasile Blaga a vorbit si despre indexarea pensiilor cu 4%. Politicianul a declarat ca PDL va depune amendamente la aceasta lege pentru a se asigura ca legea va fi respectata.

"Este o incalcare flagranta a legii. Legea spune ca pensiile trebuie indexate cu inflatia, care este spre cinci, si cu jumatate din cresterea salariului net pe economie. Domnul Ponta face pe fecioara neprihanita, dar este la putere de aproape un an de zile", a mai adaugat presedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.