Fostul ministru pentru Dialog social Liviu Pop, devenit senator si presedinte al Comisiei pentru Munca din acest for legislativ, a declarat, joi, ca va parasi locuinta de serviciu de la RA-APPS, conform contractului, si ca se va muta intr-un apartament din Bucuresti, pentru care va plati chirie.

"Stiu de lucrul acesta (ca nu va mai avea locuinta de serviciu, n.r.) atunci cand am semnat contractul cu RA-APPS. In termen de 30 de zile de la finalizarea mandatului de ministru puteam sa ocup aceasta locuinta si, asadar, pe 19 ianuarie o voi preda. Era o locuinta care nu renta din punct de vedere al costurilor, pentru ca adunand chiria cu utilitatile si amortizarea, era mult peste 4.000 de lei, banii pe care ii primim ca parlamentari", a spus Pop, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca se va muta intr-un apartament din Bucuresti pe care va achita o chirie de 4.000 de lei, cat i se va aloca de la Parlament. "Voi merge cu chirire intr-un apartament din Bucuresti, am patru variante acum, dar azi stabilesc unde ma voi muta. Cu banii suntem la limita, pentru ca pe langa banii de chirie mai sunt niste costuri care trebuie acoperite. Undeva la limita ne incadram, punand toate - telefoane, internet, paza - ca pana la urma trei zile se stau in Bucuresti si restul in colegiu, suntem in jur la 4.000 de lei", a spus Pop.

El a precizat ca nu va sta la hotel, aratand ca singurul avantaj al hotelului este securiattea oferita si ca acest lucru se poate rezolva printr-un contract cu o firma de paza si in cazul inchirierii unui apartament.

"Nu voi sta in hotel pentru ca nu mi se pare rentabil. Singurul avantaj la hotel este siguranta, lucru care se rezolva si la apartament daca se semneza un contract cu o firma specializa de paza", a spus Pop.

Citeste si: Guvernul a publicat numele chiriasilor RA-APPS: Ion Tiriac si Gabriel Cotabita, pe lista


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.