Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj de sprijin si incredere in Politie si Jandarmerie si a apreciat efortul de combatere a cazurilor de discriminare, precizand ca nu toata lumea din politie se ocupa de "hartuieli" si explicand astfel ca "orice padure are uscaturi".

"E foarte bine si apreciez efortul de a combate aparitia unor cazuri de discriminare in politie, va rog insa sa dati un mesaj si din partea mea, ca prim-ministru, ca eu cred in continuare ca si Politia, si Jandarmeria sunt doua institutii fundamentale ale statului in care am foarte mare incredere, ca in orice padure exista uscaturi, dar nu trebuie confundate lucrurile. Eu nu cred ca toata lumea din Politie se ocupa acum de hartuieli, asa cum cred si ca 99,9% din jandarmii din aceasta tara isi fac datoria extraordinar, in conditii foarte grele. Deci, nu vreau sa apara o idee ca n-avem incredere. Eu am incredere totala in aceste institutii, si in Politie, si in Jandarmerie. Fara aceste institutii, o tara ar intra in haos. E foarte important sa transmiteti si o sa-l rog si pe domnul Stroe sa transmita acest mesaj de incredere si de sprijin din partea noastra, si orice padure isi scoate uscaturile. Cred ca e valabil in toate domeniile, nu doar la politie, la jandarmerie, la sanatate sau la educatie. Nu cred ca exista domeniu in care sa n-avem asa ceva. Nici nu ascundem gunoiul sub pres, nici nu generalizam ceea ce este totusi un fenomen izolat", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, seful Executivului a felicitat institutiile implicate in dejucarea atentatului terorist de la Piatra Neamt.

"Vreau sa felicit politia si SRI pentru gestionarea situatiei de la Piatra Neamt. Nimic nu e mai rau pentru o tara decat sa nu reactioneze foarte dur si foarte rapid la ceea ce inseamna crima organizata si va sustin in totalitate cu toate resursele", i-a spus premierul reprezentantului Ministerului de Interne participant la sedinta Guvernului, in absenta ministrului de resort.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.