Premierul Victor Ponta le-a spus ministrilor, la inceputul sedintei de guvern, ca le va sustine public initiativele, precum reforma in sistemul de sanatate sau impozitul forfetar, dar numai daca proiectele vor fi prezentate mai intai in cadrul Executivului, iar el le va intelege utilitatea.

"Vreau sa va spun ca va sustin public initiativele, cu doua conditii. In primul rand, vreau sa le prezentati intai in sedinta de Guvern, ca sa nu dam dupa aceea din colt in colt, ceilalti ministri, ca nu stiti ce se intampla. E un dezavantaj pentru ministrii care au anumite proiecte. In al doilea rand, sa le inteleg eu. Dupa ce mi s-a explicat, sustin si initiativa", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a prezentat ca exemplu initiativa ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, privind finantarea spitalelor private, pe care a aratat ca o sustine dupa ce i-a fost explicata.

"Sigur ca acum este un razboi media «cine e cel mai liberal din tara»... In afara de domnul Vosganian! Ideea principala este sa avem un sistem de sanatate corect si functional si cred ca propunerile facute de Ministerul Sanatatii sunt propuneri corecte, de aceea le-am sprijinit, dar e important sa le comunicam mai bine si ca, atunci cand apar obiectiuni, sa incercam sa le luam in serios si sa le indreptam", a aratat primul-ministru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.