Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca, din punctul sau de vedere, Calin Popescu Tariceanu si Andrei Chiliman nu vor onora invitatia lui Mihai Razvan Ungureanu de a intra in Forta Civica.

Intrebat cum vede invitatia fostului premier pentru Tariceanu si Chiliman, presedintele PDL a raspuns: "Nu o comentez, dar eu ii cunosc foarte bine pentru ca au fost colaboratorii nostri in alianta Dreptate si Adevar, si domnul Chiliman si domnul Tariceanu nu o vor onora".

De asemenea, potrivit realitatea.net, Gheorghe Flutur a afirmat ca este convins ca sunt si alti liberali care se simt "pe un drum gresit" cu USL.

"Dupa parerea mea, si noi PDL avem obligatia sa coagulam dreapta in Romania, sa chemam toate formatiunile, lideri politici, oameni importanti care au un cuvant de spus pe partea dreapta. Sunt convins ca sunt multi liberali care se simt pe un drum gresit, incompatibil cu USL-ul si asta cred ca este doar inceputul", a declarat secretarul general al PDL.

Citeste si: Tariceanu si Chiliman, invitati de Mihai Razvan Ungureanu in Forta Civica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.