Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat, luni, ca in partid nu a existat vreo discutie institutionala privind afilierea la PPE, precizand ca nici personal nu a avut astfel de discutii.

Intrebat daca la nivelul PNL s-a discutat despre afilierea partidului la PPE, Frunzaverde a raspuns: "Aceasta discutie nu a avut loc in PNL, institutional (...) Nu am avut eu personal astfel de discutii".

Potrivit MEDIAFAX, el a mai fost intrebat daca apreciaza ca s-ar putea discuta, la sedinta de luni, despre excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, sau a fostului premier Calin Popescu Tariceanu.

"Nu a existat in BPC, la nivelul conducerii PNL o discutie in legatuea cu excluderea domnului Tariceanu sau a domnului Chiliman", a sustinut Frunzaverde, mentionand ca oportunitatea unei astfel de decizii trebuie in primul rand sa faca obiectul unei discutii in interiorul partidului.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, ca nu s-a discutat vreodata despre afilierea partidului la Partidul Popular European.
Antonescu a fost intrebat, intr-o emisiune a postului Antena 3, daca s-a discutat despre afilierea PNL la PPE si daca s-a depus vreo solicitare in acest sens.

"Cum sa depunem, dom’le? Nici nu s-a discutat asa ceva vreodata", a replicat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.