Primarul orasului Baia Mare, Catalin Chereches, si deputatul PNL Octavian Bot au fost propusi pentru excludere in sedinta BPC a PNL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea PNL.

Solicitarile pentru excluderea celor doi sunt cuprinse in mapa pentru sedinta conducerii PNL, urmand a fi analizate de BPC, care poate decide sa inainteze Delegatiei Permanente spre validare.

Prima sedinta a conducerii PNL din acest an, dar si prima dupa investirea Guvernului USL in decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum si o discutie in ceea ce priveste posibilele excluderi din partid, Catalin Chereches fiind primul vizat.

Un subiect al reuniunii vizeaza eventualele propuneri de excludere din partid a unor primari. Chiar daca in timpul campaniei electorale presedintele PNL s-a aratat deranjat de anumite atitudini ale unor lideri din partid, promitand inclusiv sanctiuni la prima reuniune la liberalilor dupa anuntarea rezultatului alegerilor, Antonescu s-a repliat vineri precizand ca ar fi de acord deocamdata doar cu excluderea primarului din Baia Mare, Catalin Chereches. Liderul PNL a argumentat prin faptul ca primarul de Baia Mare a dus o campanie impotriva candidatilor PNL desemnati in municipiu.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hapotti, a declarat, luni, ca primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, s-a comportat intr-o maniera incalificabila, care presupune excluderea din partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.