Elena Udrea isi ataca dur colegii din PDL, pe care ii acuza ca si-au abandonat propriul guvern. Fostul presedinte al PDL Bucuresti este de parere ca USL a putut ataca guvernul Boc pentru ca membrii PDL au preferat sa se ocupe de razbunari marunte.

"PDL-istii si-au abandonat propriul guvern. Si nu de acum, sau de dupa momentul pierderii guvernarii, ci chiar de pe timpul ei. Din frustrare sau din dorinta de a nu-si afecta imaginea explicand masuri economice nepopulare, multi colegi au optat pentru varianta negarii propriului executiv", a declarat Elena Udrea, pe blogul sau personal.

Potrivit adevarul.ro, Udrea acuza lideri partidului de lipsa de reactie si precizeaza ca aceasta greseala a permis USL sa atace PDL din toate partile.

"Atacurile mincinoase ale adversarilor au ramas fara raspuns din partea noastra si au sfarsit prin a deveni adevaruri in mintea alegatorilor. Iar rezultatul s-a vazut: dezastru! Si acum, cand devine tot mai evident pentru tot mai multi, ca am avut o guvernare responsabila prin care am reusit sa echilibram economia, cu rezultate cu care se lauda chiar Victor Ponta, vad la televizor colegi care nu sunt in stare sa restabileasca adevarul, fie pentru ca nu stiu ce a facut cu adevarat PDL, fie pentru ca sunt prea preocupati de revanse si interese marunte personale, pentru a-si apara partidul si rezultatele guvernarii sale", scrie fostul ministru al Turismului.

"Daca si acum continuam sa ne dezicem de propria guvernare le dau dreptate celor care spun ca se poate si mai rau pentru noi decat ce am patit pe 9 decembrie!", a concluzionat Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.