Pentru a se asigura ca va face o figura frumoasa la alegerile prezidentiale din 2014, Dan Diaconescu face meditatii pentru functia de presedinte cu "oameni de o mie de ori mai destepti" decat el.

"De doi ani de zile iau meditatii pentru functia de presedinte al tarii cu oameni foarte bine pregatiti, mai destepti decat mine de o mie de ori. Ce, sa va dau numele lor? Nu ii stiti. Iau meditatii pentru functia de presedinte sau pentru functia de lider de tara. Astia fac un fel de stagii de studii pe langa Harvard, si eu nu mi-am permis, nu m-a dus capul sa merg la Harvard", a declarat liderul PP-DD, potrivit rtv.ro.

Dan Diaconescu a oferit si un exemplu atunci cand a fost intrebat la ce anume face meditatii.

"Am invatat ca Produsul Intern Brut este egal cu consumul privat plus consumul firmelor respective, plus investitii private, plus cheltuielile guvernului - care la noi in tara sunt de 50 de miliarde de euro -, plus exporturi minus importuri", a afirmat liderul PP-DD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.