Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca deputatul George Becali este "unul dintre accidentele istoriei PNL" si il acuza pe Crin Antonescu ca a facut posibila "inducerea" fostului lider PNG in partidul liberal.

"Marele liberal Becali. Este unul dintre accidentele istoriei PNL, accident indus de Crin Antonescu", a declarat Antonescu, la B1 TV.

Intrebat de ce a fost "indus acest accident", primarul Sectorului 1 a raspuns: "Probabil pentru ca Gigi Becali poate sa spuna anumite lucruri pe care Crin Antonescu nu vrea sa le spuna".

De asemenea, potrivit realitatea.net, Chiliman a afirmat ca George Becali nu a adus nici un avantaj partidului liberal, ci dimpotriva, PNL a pierdut voturi din cauza lui.

"Cred ca am pierdut mai multi votanti decat a adus el voturi. (...) Mai sunt si altii care au venit in ultima perioada si au avut rolul asta. De exemplu, Sorin Rosca Stanescu. Nici n-a intrat bine in PNL si a inceput cu atacurile impotriva mea", a mai adaugat Andrei Chiliman.

Citeste si: Becali: Nu-mi declar banii nici daca se da ANI peste cap. Declar legea neconstitutionala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.