Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca pactul dintre Victor Ponta si presedintele Traian Basescu a fost incheiat in urma unor presiuni externe.

"Nici intalnirea nici semnarea documentului nu aveau rost. Comportau riscuri de imagine si nu merita. Asta a fost opinia mea, totusi impartaseam convingerea, cu domnul Ponta, ca trebuie sa evitam o noua criza. Oricum, nu se intampla nimic, tipa Traian Basescu de doua ori si-l numea pe Victor Ponta premier", a declarat presedintele PNL, la Antena 3.

"Cred pur si simplu ca din zona externa, a UE, a venit aceasta formula: presiune asupra lui Traian Basescu, 'dom'le nu te juca', si asupra lui Victor Ponta ca premier, 'dom'ne incheiati si voi acolo un acord de coabitare'. Asta cred", a mai adaugat Antonescu, potrivit ziare.com.

De asemenea, liderul USL a afirmat ca documentul de coabitare este "hazliu pe alocuri" si "comic". Mai mult de atat, Antonescu sustine ca este "caraghios" ca "pactul vine sa intareasca tratate majore internatioanle, apartenenta la NATO, parteneriatul cu Statele Unite, nemaivorbind de Constitutia Romaniei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.