Deputatul PNL George Becali a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca nu isi va declara banii detinuti in conturile bancare nici daca ANI "se da peste cap", mentionand ca daca Agentia il va trimite in judecata va declara legea de functionare a ANI neconstitutionala.

Becali a fost intrebat despre omisiunile din declaratia de avere completata in luna decembrie, la inceputul mandatului de deputat, avand in vedere ca risca sanctiuni din partea Agentiei Nationale de Integritate. "Numai asa, ca sa-mi bat joc de ANI", a raspuns Becali.

Deputatul PNL a fost intrebat daca anul trecut a avut venituri mai mari de 5.000 de euro, daca a vandut vreun teren, din moment ce in declaratia de avere nu a mentionat nimic in acest sens.

"Nu mai tin mine", a replicat Becali.

El a mai fost intrebat daca are conturi bancare in care sa detina sume, avand in vedere ca nici in acest caz nu a facut precizari in declaratia de avere.

"Am si nu spun niciodata, nu ma obliga nimeni, poate sa se dea si peste cap ANI (...) ca nu dau niciodata numele de cont, banii din cont, nu-i scriu niciodata in vreo declaratie banii mei", a sustinut Becali.

In legatura cu faptul ca este obligat de lege sa declare sumele detinute in conturile bancare daca acestea depasesc 5.000 de euro, deputatul PNL a spus: "Daca vreodata o sa existe un proces in sensul asta, o sa declar legea neconstitutionala, pentru ca nu ma obligi pe mine ca sa-ti spun eu tie banii mei".

Becali a fost intrebat cum va declara legea ANI neconstitutionala. "O declar neconstitutionala daca va fi cazul, daca voi fi dat in judecata pe tema asta (...) Nu pot sa o declar acuma. Cand nu o sa fie Zegrean si cu Aspazia Cojocaru, atunci am sa o declar, cand o sa plece aia de acolo", a spus Becali.

Click aici pentru declaratia de avere a lui George Becali


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.