Adrian Papahagi a declarat, joi, ca are informatii "foarte sigure" conform carora PNL a depus o cerere pentru a adera la grupul parlamentar PPE.

"Avem informatii destul de sigure, adica nu destul. Foarte sigure. Nu pot sa va zic mai mult, dar stiu lucrul acesta. Nu stiu daca au depus cerere sa iasa din ALDE. Ei vor tatona deocamdata, si daca vor primi acceptul sa intre in PPE vor iesi din ALDE si vor intra in PPE", a declarat Papahagi, potrivit realitatea.net.

Reprezentantii PNL au oferit aproape imediat o replica. Europarlamentarul Ramona Manescu a declarat ca nu exista nicio posibilitate ca partidul liberal sa plece din ALDE.

"Nu s-a discutat in PNL (despre o afiliere a PNL la PPE - n.red). Nu s-a discutat in Biroul Politic Central al partidului. (...) Nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri, dar nu s-a discutat si nu exista nicio posibilitate ca PNL sa plece din ALDE", a declarat Manescu, conform NewsIn.

"PNL este in ALDE si nu exista nicio posibilitate ca acesta sa paraseasca acest grup", a mai adaugat si europarlamentarul PNL, Norica Nicolai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.