Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat ca obiectivul sau este acela de a fi un bun primar si ca dreapta politica trebuie sa gaseasca un candidat pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Intrebat ce parere are despre afirmatia lui Traian Igas potrivit careia ar fi un bun potential candidat al dreptei la Presedintie, Emil Boc a raspuns: "Am spus clar si raspicat ca obiectivul meu este sa fiu un bun primar, sa imi pot onora obligatiile fata de clujenii care mi-au dat al treilea vot de incredere si, din aceasta perspectiva, dreapta trebuie sa gaseasca un candidat care sa poata castiga alegerile in 2014. Din punctul meu de vedere, preocuparea mea de baza este si ramane Primaria Cluj-Napoca si va trebui sa mai asteptam inca o perioada de timp ca oamenii sa inteleaga masurile pe care am fost nevoit sa le iau atunci cand am fost prim-ministru".

De asemenea, fostul presedinte al PDL a precizat ca discutiile privind candidatul PDL la alegerile prezidentiale ar trebui sa aiba loc in interiorul partidului.

"Exista foarte multe solutii care trebuie analizate fiecare. Mai astept si o clarificare in USL, unde exista doua puncte de vedere, unul potrivit caruia presedintele sa fie ales de Parlament, iar celalalt ca presedintele sa fie ales in continuare de popor. Daca are castig de cauza tabara care decide la revizuirea Constitutiei ca presedintele sa fie ales de Parlament, s-a inchis discutia. USL va avea un presedinte de paie", a mai adaugat Emil Boc, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.