Victor Ponta a precizat, joi, ca Guvernul nu planuieste sa inchida Sala Palatului si a dezvaluit ca institutia va trece din subordinea Secretariatului general al Guvernului la RA-APPS.
"Nici vorba sa se inchida Sala Palatului. (...) Ieri s-a discutat si miercuri se va aproba faptul ca in acest moment Sala Palatului este la Secretariatul General al Guvernului, care nu are banii necesari pentru a face reparatii. Miercuri o trecem la RA-APPS, care are fonduri ca sa o bage in acele reparatii, care nu presupun inchiderea salii. Sala nu se va inchide, va ramane in continuare in functiune, insa din banii de la RA-APPS si prin utilizarea economica o sa avem bani sa o reparam. Sala Palatului nu se inchide nici o zi. (...) Facem niste lucrari de reparatii care sunt absolut necesare si cred ca nu s-au mai facut de 20-30 de ani", a declarat Ponta, la B1 TV.

Citeste si: Guvernul a elaborat un proiect pentru desfiintarea Salii Palatului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.