Secretarul executiv al PDL Theodor Paleologu scrie, pe Facebook, ca esential pentru limpezirea lucrurilor in PDL este organizarea unui congres "pe bune", fara control din partea aparatului de partid, asa cum s-a intamplat la ultimele doua conventii.

"Esential pentru limpezirea lucrurilor in PDL este sa avem un congres «pe bune», fara control din partea aparatului de partid, asa cum s-a intamplat la ultimele doua congrese. Daca perpetuam aceleasi metode specifice centralismului democratic, ne furam singuri caciula", scrie Paleologu pe Facebook, transmite MEDIAFAX.

El mai precizeaza ca "infrangerile usturatoare sunt un catalizator al schimbarilor interne pentru partidele care au energia si vointa supravietuirii".

Eurodeputatul PDL Cristian Preda a declarat joi, la RFI, ca aceia care nu vor sa plece din fruntea partidului incearca sa-si consolideze pozitia si sa pregateasca o reconfirmare a lor, fie prin congres, fie prin "acord tacit", el apreciind ca urgenta pentru PDL o reprezinta candidatul la prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.