Premierul Victor Ponta este nemultumit de durata actiunilor in instanta si considera ca nici o cauza nu ar trebui sa treaca prin trei instante, asa cum se intampla in prezent.
Prim ministrul Victor Ponta a declarat ca in Romania procesele dureaza mult prea mult si spune ca singura reforma in justitie pe care intentioneaza sa o faca este desfiintarea unui grad de jurisdictie.

"Avem o lege proasta. Noi trebuie sa schimbam si sa avem dreptul sa luam o decizie pana la urma administrativa: domnule, nu ma mai duc sa ma judec sapte ani. Singura reforma in justitie pe care o sa o facem - sunt foarte hotarat, am discutat-o si cu doamna Pivniceru - e sa desfiintam un grad de jurisdictie. Sa nu te mai judeci de trei ori. Foarte putine tari au trei grade de jurisdictie, te judeci o data si a doua oara, intr-un recurs, daca sunt probleme in special de procedura", a spus Ponta, citat de rtv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.