Proiectul de buget pentru acest an va fi discutat cu toate partidele reprezentate in Parlament, inclusiv din opozitie, a declarat premierul Victor Ponta, aratand ca doreste sa mearga cu ministrii de resort la toate grupurile parlamentare pentru a prezenta schita de buget.
"Acest proiect il voi discuta cu toate institutiile si partidele reprezentate in Parlament. Intentionez, impreuna cu ministrii de resort, sa merg la toate grupurile parlamentare, de la putere si din opozitie. Nu e vorba de a cauta voturi - majoritatea are voturi - dar de a arata intr-adevar o schimbare a ceea ce inseamna mod de folosire a banului public. Banul public nu e al nostru, al USL-ului, banul public este al Romaniei si cred ca cei din opozitie trebuie cel putin informati si consultati chiar daca n-o sa-i convingem neaparat sa voteze «pentru»", le-a spus Ponta membrilor Cabinetului, in sedinta de vineri.

Potrivit MEDIAFAX, el a precizat de asemenea ca doreste ca in perioada iemdiat urmatoare sa prezinte mass-media si societatii civile, pe larg, situatia actuala a Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.