Mesaj de condoloante din partea premierului, la moartea lui Sergiu Nicolaescu: Anul 2013 a debutat intr-un mod cum nu se putea mai dureros.

Mesajul premierului:

"Anul 2013 a debutat intr-un mod cum nu se putea mai dureros. Vestea cutremuratoare a trecerii in nefiinta a uneia dintre cele mai mari valori a Romaniei, maestrul Sergiu Nicolaescu, marcheaza finalul trist al unui capitol din istoria noastra.

Un capitol care s-a intins peste generatii, care a inchegat spiritual poporul roman si care a insemnat mult mai mult decat un indelung moment de aur al cinematografiei romanesti. O valoare adevarata nu va putea fi niciodata marginita in limitele unui singur domeniu, influentele creatiei sale fiind imposibil de cuantificat.

Stingerea din viata a maestrului Sergiu Nicolaescu va fi poate mai usor de indurat daca privim la ceea ce a lasat in urma sa. O stea a Romaniei s-a stins astazi, insa maestrul lasa in urma sa o adevarata zestre culturala romanilor, o bogatie care nu va putea fi data niciodata uitarii.

A fost un om extraordinar, un cineast fara egal, un coleg de la care am avut mereu ceva de invatat. Vestea disparitiei sale a fost un soc pentru noi toti, iar viata publica romaneasca va fi mai saraca fara maestrul Sergiu Nicolaescu. Sincere condoleante familiei si celor apropiati."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.