Fostul prim-vicepreședinte PDL Cristian Preda a declarat, intr-un interviu pentru RFI Romania, ca partidul trebuie sa clarifice urgent pe cina va sustine la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Cristian Preda le recomanda colegilor sai sa gaseasca urgent un candidat pentru alegerile prezidentiale ce ar urma sa aiba loc, teoretic, in 2014:

"Cred ca exista niste urgente in momentul asta pentru PDL si urgenta cea mai clara este cea legata de un candidat la prezidentiale", a declarat el.

"Noi tot spunem ca Antonescu nu-i bun, dar lumea asteapta sa spunem si pe cine ii vom opune lui Antonescu! Mai exista, ca urgenta secunda, daca vreti, pregatirea pentru viitorul test electoral, care e testul alegerilor europene de la anul. Plus, legat de asta, pentru ca premierul a sugerat acest lucru, e posibil ca impreuna cu alegerile europene sa se faca daca se ajunge la restructurarea pe regiuni a teritoriului administrativ, la alegerile regionale"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.