Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, la Iasi, ca a cerut Departamentului Juridic al ministerului ca din 3 ianauarie sa ii prezinte situatia fiecarei companii sau regii din subordinea institutiei.

Relu Fenechiu a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, ca a cerut Departamentului Juridic al ministerului ca incepand cu 3 ianuarie sa prezinte situatia fiecarei companii sau regii din subordinea Ministerului Transporturilor.

"Vreau sa vad ce s-a facut si de ce trebuie sa existe la acest minister atatea societati sau regii. Acum sunt vreo 32", a declarat Relu Fenechiu.

Ministrul Transporturilor a mai anuntat, duminica, ca va prezenta o noua organigrama a ministerului pentru ca actuala organigrama este "stufoasa", dupa care vor fi organizate concursuri pentru toate posturile de conducere.

El a spus ca a constatat existenta unor mari deficiente in ceea ce priveste resursa umana, mai ales in domenii precum cel al controlului si al fondurilor europene, scrie MEDIAFAX.

"Nu poti face performanta cu oameni slabi. Toti acestia vor fi dati afara. Dupa ce voi veni cu noua organigrama, organizez concursuri pentru toate pozitiile de conducere. Stiu ce inseamna un om performant si un om slab. Cand ceri unor oameni de la un departament niste situatii care fac parte din activitatea lor si nu sunt in masura sa le prezinte, e clar ca nu stiu pe ce lume se afla", a declarat ministrul Transporturilor.

El a mai afirmat ca una dintre prioritatile sale este reorganizarea ministerului si intarirea Corpului de Control al institutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.