Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca dupa Anul Nou va avea loc in partid discutia despre noi excluderi.

"Eu am spus si ma tin de cuvant. La prima sedinta de dupa alegeri a Biroului Politic Central si a Consiliului National Executiv, multumindu-le tuturor colegilor care, intr-o proportie zdrobitoare, si-au facut datoria si au fost practic artizanii acestui succes extraordinar pentru PNL, am spus in acelasi timp ca s-au petrecut cateva lucruri absolut inacceptabile intr-un partid in timpul campaniei electorale si ca aceste lucruri nu pot ramane fara raspuns administrativ din partea partidului. Si nu vor ramane", a afirmat Antonescu, intr-o conferinta de presa la sediul PNL, intrebat daca vor urma si alte excluderi dupa cea a Adrianei Saftoiu.

De asemenea, liderul PNL a aratat ca el nu se da in laturi de la a propune aceste excluderi atunci cand considera necesar.

"Eu nu am de unde sa stiu, pentru ca nu eu decid excluderile. Eu pot sa propun si ati vazut ca atunci cand vreau sa propun, nu pun pe altii", a spus Antonescu, intrebat daca e ceva sigur ca vor urma aceste excluderi.

Totodata, intrebat pe cine va propune pentru excludere, Antonescu a raspuns ca acest lucru va fi anuntat dupa Anul Nou. "O sa vedeti imediat dupa Anul Nou. Acum suntem intre Sarbatori, sa nu ne gandim la excluderi, sa ne gandim la ceea ce avem de facut cu cei care raman", a spus Antonescu, el vorbind in conferinta de presa de sambata despre prioritatile in 2013 ale agendei politice a PNL si USL, scrie MEDIAFAX.

Fostul deputat Adriana Saftoiu a fost exclusa din PNL, decizia fiind luata, pe 22 decembrie, in Delegatia Permanenta a filialei judetene Prahova a partidului din care Saftoiu facea parte si fiind motivata de "contradictia" intre ideile exprimate public de Saftoiu si cele ale PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.