Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca noul Executiv poate parea stufos, insa daca fiecare isi vede de "felia lui de responsabilitati", cu siguranta Guvernul o sa-si faca treaba.

Potrivit MEDIAFAX, intrebat cum priveste componenta noului Executiv, care are un numar mai mare de membri, Sorin Oprescu a raspuns: "Guvernul poate ca pare stufos, desi nu cred ca este".

Edilul Capitalei a precizat ca in contextul unui numar marit al membrilor Executivului, important este ca fiecare sa-si asume responsabilitatile pe domeniul de activitate pe care a fost numit.

"Daca fiecare isi are felia lui si isi vede de ea, asumandu-si toate responsabilitatile, o sa fie bine. Eu sper ca fiecare pe felia lui de responsabilitati o sa-si faca treaba", a mai spus primarul general.

Oprescu a adaugat ca vor fi si persoane trase la raspundere daca nu isi fac treaba.

"Domeniile de activitate sunt foarte mari, ramanerile in urma sunt destul de serioase si atunci este greu sa crezi ca un om poate cuprinde foarte foarte, foarte multe lucruri", a mai spus edilul Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.