Fostul deputat Adriana Saftoiu a fost exclusa din PNL, decizia fiind luata, sambata, in Delegatia Permanenta a filialei judetene Prahova a partidului din care Saftoiu facea parte.

Decizia a fost motivata de "contradictia" intre ideile exprimate public de Saftoiu si cele ale PNL.

Adriana Saftoiu a declarat pentru MEDIAFAX ca aceasta decizie a fost luata fara sa fie anuntata pentru a-si putea prezenta pozitia, mentionand faptul ca pana si in cazul membrilor PCR acestia isi puteau prezenta punctul de vedere inaintea unei excluderi.

"Am aflat despre aceasta excludere de la televizor si nu-mi ramane decat sa constat ca e mai rau decat daca as fi fost membru al Partidului Comunist, unde acolo inteleg ca totusi te chemau in sedinta in care erai exclus macar sa te infiereze de fata cu oamenii muncii si sa mimeze cat decat democratia, lasandu-te, vezi Doamne, sa spui ceva in apararea ta", a declarat Saftoiu.

Ea a precizat ca profesia sa nu este "de membru de partid" si ca nu traieste din aceasta calitate sau din "a face sluji cuiva".

Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca Delegatia Permanenta a organizatiei judetene a decis excluderea din partid a fostului deputat de Prahova Adriana Saftoiu.
Adriana Saftoiu era membra a PNL Ploiesti.

El a explicat ca decizia de excludere a Adrianei Saftoiu a fost determinata de iesirile publice ale acesteia la diverse posturi de televiziune, iesiri pe care seful PNL Prahova le-a catalogat ca fiind "in contrast total cu ideile PNL", insa a refuzat sa dea exemple.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.