Ministrul propus pentru portofoliul Internelor, liberalul Radu Stroe, a venit, vineri dimineata, la biroul presedintelui Senatului, unde discuta liderii USL Ponta si Antonescu, declarand presei ca prefecturile vor ramane la Interne.

Potrivit MEDIAFAX, el a infirmat, astfel, informatia potrivit careia prefecturile ar urma sa treaca la Administratie, minister pentru care a fost propus social-democratul Liviu Dragnea.

Stroe a ajuns la biroul lui Antonescu dupa ora 09:30.

Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta discuta in biroul presedintelui Senatului.

Audierile in comisiile parlamentare ale ministrilor propusi in viitorul Cabinetul Ponta au fost amanate, joi, din cauza unor neintelegi in USL, motivele avand legatura, potrivit unor surse, cu atributiile ministrilor si cu subordonarea unor institutii in Guvern.

Joi seara, dupa anuntul privind amanarea audierilor ministrilor propusi, au inceput sa circule informatii referitoare la disputele din interiorul USL legate de atributiile ministrilor delegati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.