Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, referitor la faptul ca nu este desemnata pentru a conduce Ministerul Educatiei, ca "nu e nimeni de neinlocuit" si ca nu isi desfasoara activitatea avand ca tinta sa conduca acest minister.

Potrivit MEDIAFAX, intrebata daca i s-a reprosat ceva in legatura cu activitatea sa in fruntea ministerului, ea a raspuns negativ.

"Nu e nimeni de neinlocuit si nimeni... sau cel putin eu nu am facut niciodata parte din categoria celor care desfasoara o activitate avand o tinta - sa fiu ministrul Educatiei", a spus Andronescu.

Chestionata despre motivele pentru care nu a fost desemnata, Andronescu a raspuns: "Pai nu trebuie sa mai incerce si altii sa fie foarte buni ministri ai Educatiei?".

Andronescu a afirmat, pe de alta parte, ca "probabil" va prelua conducerea Comisiei pentru invatamant din Senat, precizand ca aceasta functie se acorda in urma votului dat de membrii comisiei.

Intrebata daca va accepta sa preia din nou conducerea Ministerului Educatiei in cazul unei remanieri, Andronescu a raspuns: "Eu v-am spus, am acceptat sa fiu ministru, asa cum stiti, pentru ca am fost constienta de experienta si expertiza pe care le am, acumulate de-a lungul anilor si pe care le pun in slujba sistemului de invatamant".

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, structura si componenta viitorului Cabinet.

Astfel, la Ministerul Educatiei a fost propus rectorul SNSPA, Remus Pricopie, fost consilier al Ecaterinei Andronescu.

Citeste si: Ponta: Guvernul va avea 20 de ministere. Lista nominalizarilor OFICIALE


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.