Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, ca viitorul Guvern este mai mare decat guvernele tarilor UE si aduce aminte de guvernul Nastase "din punct de vedere atat al numarului de ministere dar si al atitudini pe care o are".

"Avem cheltuieli mai mari cu viitorul Guvern, un guvern care e mai mare ca guvernele tarilor membre UE, un guvern care ne aduce aminte de guvernul Nastase din punctul de vedere atat al numarului de ministere dar si a atitudine pe care o are, un guvern care ignora si Constitutia avand printre membrii lui persoane care sunt trimise in judecata, ori avem un articol din Constitutie care spune clar ca este suspendat ministru care are un dosar in instanta. Arogant, pentru ca nu tine cont de nimic, se gandesc la 60 si ceva la suta, 70 si ceva la suta cat au in Parlament isi pot permite orice, inclusiv cheltuieli mai mari cu guvernul, dublu discurs pe de o parte Ponta ne spune ca sunt 20 de ministri, de fapt sunt 26", a spus Elena Udrea ziaristilor pe holurile Parlamentului, transmite MEDIAFAX.

Ea a aratat ca nu a vazut pana acum niciun program de guvernare, "ci doar o batalie pentru impartirea portofoliilor".

"Acolo unde nu s-au inteles au dat ministerul pe din doua si avem nenumarate cazuri in care ministerele s-au impartit, s-au stricat pur si simplu pentru ca n-au fost de acord cine sa-l ia, liberalii, conservatorii sau PNL-istii" a precizat Elena Udrea.

Ea a aratat ca performanta acestui guvern va fi vazuta in urmatoarele zile.

"Sunt convinsa ca cei care au votat pentru USL si pentru un guvern USL vor fi dezamagiti", a precizat Udrea.

Ea a mai spus ca e o idee buna aducerea Ministerului Administratiei la Dezvoltare Regionala, dar nu la fel crede ca este ideea ca Liviu Dragnea sa fie ministrul Dezvoltarii Regionale.

"Eu nu sunt pentru atitudine contra cu orice pret. Spre exemplu, aducerea Administratiei la Dezvoltare Regionala mi se pare o idee buna. Nu mi se pare o idee buna sa fie domnul Dragnea ministrul Dezvoltarii Regoionale, cata vreme dansul este suspectat ca in ceea ce priveste gestionarea fondurilor europene din programul operational regional de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului ar fi intr-un caz de incompatibilitate, de conflict, de conflict de interese, deoarece se pare ca firma care a participat la licitatie ar avea legaturi chiar cu familia domnului Dragnea", a precizat Elena Udrea.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.