Premierul Victor Ponta a declarat ca in viitorul Guvern vor fi si persoane impotriva carora s-a declansat un proces de urmarire penala.

El a amintit ca astfel de actiuni au fost dispuse de instanta si in cazul fostilor ministri Chiuariu si Atanasiu, obligati sa plece din Guvern, dar achitati ulterior, relateaza stirileprotv.ro.

Intrebat daca va avea ca ministri persoane impotriva carora s-a declansat un proces de urmarire penala, premierul a raspuns afirmativ.

"Da, pentru ca...va dau cazul Chiuariu: a plecat din Guvern, aproape si-a incheiat cariera politica si din fericire, fiind un om tanar totusi, a primit achitare. Cine raspunde pentru asta? Nu mai vorbesc de Atanasiu si altii...sau de faimosul caz Matusa Tamara, cand Adrian Nastase si-a pierdut functia de presedinte al Camerei Deputatilor si a fost achitat", a spus Ponta.

Cum ar putea arata viitorul Cabinet Ponta: Nominalizarile pe portofolii


Relu Fenechiu, propus pentru Ministerul Transporturilor, a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si continuata (39 acte materiale) si complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice.

Liviu Dragnea
ar putea primi portofoliul Administratiei si Dezvoltarii Regionale, asta dupa ce pe 6 septembrie 2012, DNA anunta ca a inceput urmarirea penala fata de secretarul general al PSD in dosarul ”Referendumul”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.