Deputatul PNL George Becali a declarat ca tinta sa este sa ajunga presedintele PNL in 2014. De asemenea, Becali a afirmat ca "daca va fi ceva nedrept si neadevarat", va fi "primul" care va intra in opozitie.
"Daca va fi ceva nedrept si neadevarat, eu voi fi primul care voi fi in opozitie, eu voi tipa primul la pupitru ca de-aia fac juramantul, sa apar Constitutia, valorile, democratia, adevarul si dreptatea. Cu timpul, o sa urc cate o treapta, cate o treapta. Tinta mea este Antonescu presedinte, eu presedinte in PNL. In 2014, desemnez eu, eu fac guverne. Asta este tinta mea", a declarat Becali, potrivit realitatea.net.

Intrebat daca liderul PNL, Crin Antonescu, stie ca postul sau este "in pericol", Becali a raspuns: "Nu trebuie sa stie ca nu trebuie sa o vanez eu. Trebuie sa zica el: eu plec, te rog, ai grija, iti las un bun de care sa ai grija cu sfintenie. PNL-ul trebuie sa ramana pe o mana puternica. Daca ramane pe mana lui Tariceanu, se alege praful. Cum s-a mai ales", a mai adaugat deputatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.