Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, luni, ca intalnirea de la Cotroceni a fost "asa cum trebuie sa fie: scurt si civilizat" si a aratat ca nu era cazul sa iasa impreuna cu presedintele Traian Basescu atunci cand s-a facut anuntul ca el va fi prim-ministru.

"Consultarile au fost asa cum trebuie sa fie: scurt, civilizat", a precizat Ponta, pe holurile Parlamentului, transmite MEDIAFAX.

Intrebat de ce nu a iesit impreuna cu presedintele Traian Basescu la anuntul privind numirea sa in functia de prim ministru Ponta a raspuns: "Nu era cazul. Asa am convenit astazi. Asa mi-a propus presedintele. Si asa cred ca era cel mai bine".

El a adaugat ca unii reprezentanti ai partidelor au spus inaintea consultarilor ca vor face "tot felul de lucruri", dar ca la consultarile de la Cotroceni "au fost foarte cuminti". "Unii erau zmei si au spus inainte ca o sa faca tot felul de lucruri. Va anunt ca au fost foarte cuminti toti. M-am amuzat foarte mult", a adaugat Ponta.

El a mai precizat ca al intalnirea de la Cotroceni nu au mai fost facute, bineinteles, alte propuneri de premieri.

Ponta a tinut sa precizeze ca nu-l va numi pe Sebastian Ghita ministru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.