Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, asteapta sa colaboreze cu prim-ministrul Victor Ponta si cu presedintele Basescu in anii plini de provocari care urmeaza.

Potrivit declaratiei presedintelui CE dupa publicarea rezultatelor oficiale ale alegerilor din Romania, Jose Manuel Barroso il felicita pe Victor Ponta pentru victoria sa si a coalitiei USL in alegeri. "Poporul roman a facut o alegere clara, intr-un mod democratic", se mentioneaza in declaratia data publicitatii de Comisia Europeana.

Potrivit sursei citate, presedintele Barroso asteapta sa colaboreze cu prim-ministrul Victor Ponta si cu presedintele Basescu in anii plini de provocari care urmeaza, pentru a promova reformele necesare in interesul Romaniei si al Europei, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, presedintele CE saluta angajamentul tuturor actorilor politici din Romania pentru consolidarea statului de drept si respectarea echilibrului democratic institutional.

Procesele-verbale privind rezultatele alegerilor parlamentare din 9 decembrie au fost publicate vineri in Monitorul Oficial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.