Deputatul PDL Roberta Anastase a declarat, vineri, ca obiectivul democrat-liberarilor nu trebuie sa fie schimbarea unei echipe cu alta, pentru ca "realitatea demonstreaza ca atunci cand s-a schimbat echipa Boc cu o alta echipa partidul nu a crescut, ci a scazut cu 10 procente".

"Nu cred ca obiectivul trebuie sa fie schimbarea unei echipe cu alta pentru ca realitatea demonstreaza ca atunci cand s-a schimbat echipa Boc cu o alta echipa iata ca partidul nu a crescut ci a scazut cu 10 procente", a precizat Roberta Anastase inainte de sedinta Colegiului Director al PDL.

Potrivit MEDIAFAX, ea a spus ca democrat-liberalii se afla in momentul de fata intr-o etapa a evaluarii in care trebuie sa analizeze rezultatele din fiecare organizatie si modul in care a decurs aceasta campanie electorala.

Intrebata daca Vasile Blaga ar trebui sa-si dea demisia, Anastase a spus: "Cred ca trebuie gasita o solutie in care abordarea sa fie una profesionista si nu cred ca abordarea trebuie sa fie schimbarea oamenilor".

Roberta Anastase a evitat sa precizeze cine ar fi vinovat pentru rezultatul obtinut de ARD in alegeri. "Nu stau sa fac o analiza cine sunt vinovatii, ci ma uit spre viitor", a apreciat Anastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.