Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, joi, daca isi doreste sa faca parte din Guvernul Ponta, el raspunzand ca isi doreste sa fie tot timpul langa Victor Ponta, ca e impreuna cu acesta de doi ani si jumatate, fiind si prieteni si camarazi, si ca o sa fie in continuare impreuna.

Potrivit MEDIAFAX, jurnalistii l-au intrebat, joi, pe secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, daca va face parte din viitorul Guvern, Dragnea evitand in mod repetat sa dea un raspuns transant.

"Am hotarat sa nu discutam inainte nici de arhitectura Guvernului, nici de oameni, pana Victor Ponta nu are mandatul (de premier desemnat - n.r.)", a raspuns Dragnea la primele intrebari.

In conditiile in care jurnalistii au insistat, intrebandu-l daca ar accepta sa faca parte din viitorul Cabinet, Dragnea le-a solicitat sa poarte aceste discutii dupa ce Ponta va fi desemnat premier.

Intrebat din nou daca ar dori sa faca parte din Guvernul Ponta, Dragnea a raspuns: "Eu imi dorec sa fiu tot timpul langa Victor. Suntem impreuna de doi ani si jumatate, si prieteni, si camarazi, si o sa fim in continuare impreuna".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.