Presedintele PSD, Victor Ponta, s-a referit la Mircea Geoana cand a spus ca "cineva din partid" a vorbit cu alti membri ai PSD, in numele lui Traian Basescu, pentru a obtine sustinerea pentru o eventuala desemnare ca premier, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Potrivit surselor, cel avut in vedere de Ponta este Geoana.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca exista o problema in PSD data de faptul ca "cineva din partid" a vorbit cu alti membri ai PSD, in numele lui Traian Basescu, pentru a obtine sustinerea pentru o eventuala desemnare ca premier, spunand ca acea persoana va fi exclusa.
Ponta a evitat sa spuna la cine se refera.

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, declara ca presedinte Traian Basescu le solicita politicienilor "sa nu-l implice in niciun fel in eventuale dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale".

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca "ambitia" sa este sa desemneze prim-ministri, si nu sa fie desemnat premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.