Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca "dupa razboi multi viteji se arata" si ca decizia constituirii ARD a fost validata in unanimitate de toate forurile de conducere ale partidului, iar din punctul sau de vedere ARD este o solutie pe termen mediu si lung.

"Dupa razboi, multi viteji se arata. Sa nu uitam ca am luat decizia de constituire a ARD la Conventia Extraordinara din 30 iunie, dupa care a fost validata in BPN in unanimitate, in Colegiul Director in unanimitate si in Consiliul National de Coordonare. Decizia a fost luata in unanimitate de fiecare data, o sa analizam. Din punctul meu de vedere, este o solutie pe termen mediu si lung, sa vedem ce vor ceilalti lideri ARD", a precizat Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca va continua colaborarea cu Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu, Blaga a spus ca a colaborat cu cei doi in aceasta campanie si ca fiecare a incercat sa faca cat mai mult pentru ARD.

"Sper sa putem colabora si mai departe, dar analizand exact obligatiile pe care ni le-am asumat fiecare partid in parte", a adaugat Blaga.

Dupa esecul inregistrat de ARD la alegerile parlamentare, realizarea acestei aliante a fost criticata de democrat-liberali precum Elena Udrea, Cristian Boureanu, Ioan Oltean, Traian Igas, Daniel Buda.

Citeste si: Boureanu: A fost o mare prostie sa inventam ARD, iar in viata prostia se plateste


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.