Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda sustine ca responsabilitatea fata de rezultatele catastrofale la alegeri nu poate fi eludata, singura solutie fiind organizarea cat mai repede a unei Conventii nationale, el insistand asupra nevoii unui comportament rational, si nu a gesturilor teatrale.

Preda scrie, pe blogul sau, ca, dupa anuntarea rezultatelor votului de duminica, mai multi membri PDL discuta public despre ce-i de facut.
In opinia sa, e firesc sa fie asa, cata vreme ingijorarea e mare.

"Solutia e una singura: convocarea unei Conventii a partidului. O impune statutul, o impune decenta politica elementara. Data ar trebuie stabilita cat mai repede, pentru ca un partid in opozitie nu are de ce sa astepte. Responsabilitatea fata de rezultatele catastrofale din 9 decembrie nu poate fi eludata", sustine prim-vicepresedintele PDL, potrivit MEDIAFAX.

El considera insa ca Acum nu e nevoie de "gesturi teatrale, ci de comportament rational".

"Ar fi o eroare, pe de alta parte, ca divizarea partidului, accentuata dupa Conventia din 30 iunie, sa fie sporita acum de dorinta de revansa. Solidaritatea e lucrul cel mai important de care are nevoie PDL in anii de opozitie. Misiunea nu va fi usoara", mai sustine Preda.

Citeste si: Pleaca Blaga de la conducerea PDL? Falca: Ar trebui sa-si depuna mandatul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.