Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca daca presedintele Traian Basescu il va desemna "din prima" pe Victor Ponta drept premier, atunci va aparea o coabitare serioasa, reala, corecta intre USL si seful statului.

"Daca Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta din prima, sunt sigur ca va aparea o coabitare serioasa, adica reala, corecta, facuta in interesul tarii. Nu e imposibil, si cred ca toti avem aceasta obligatie", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca nu stie daca Victor Ponta se incadreaza in profilul de premier conturat de presedintele Traian Basescu, dar stie ca se incadreaza in profilul de premier de care are Romania nevoie in acest moment.

Dragnea a mai spus ca presedintele Traian Basescu, despre care a spus ca este un om "cu logica" nu va face "gestul inutil' de a desema premier pe altcineva din USL decat Victor Ponta, pentru ca o astfel de propunere nu va trece de Parlament.

"Ca sa faci o propunere stiind ca nu trece in Parlament, mi se pare fara sens", a subliniat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.