Premierul Victor Ponta a castigat cel de-al treilea mandat de deputat la Targu Jiu, obtinand 60,98 la suta din voturi, aproape dublu fata de principalul sau contracandidat, Dan Diaconescu, votat de 32,47% dintre alegatori, arata rezultatele partiale furnizate, luni, de BEJ Gorj.

Potrivit MEDIAFAX, Victor Ponta a inchis Colegiul 6 din Targu Jiu si a obtinut un scor aproape dublu fata de principalul sau contracandidat, Dan Diaconescu.

Astfel, dupa numararea voturilor din jumatate dintre sectiile de votare din Targu Jiu, BEJ a anuntat ca premierul a fost votat de 60,98% din alegatori, in timp ce Diaconescu a obtinut 32,47% din voturi. Urmatorul clasat in acest colegiu a fost candidatul ARD Nicolae Davitoiu, care a fost votat de 4,79% din alegatori.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Targu Jiu, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca locuitorii din Gorj au iesit in numar record la vot, iar peste doua treimi dintre ei i-au acordat votul pentru un nou mandat de deputat.

Citeste si: Alegeri parlamentare 2012. Primele rezultate oficiale: USL, victorie fara drept de apel


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.